Search
Close this search box.

Sikkerhet & Personvern

Arctic Natural Nutrition AS behandler personvern opplysninger på en trygg og sikker måte. Denne siden beskriver hvordan dine personlige opplysninger samles, brukes og deles når du besøker og kjøper fra Arcticbotanics.com (“ nettstedet”)

Personlig informasjon som innhentes

Vi lagrer personopplysninger om våre kunder som enten har  meldt seg på nyhetsbrev, opprettet konto hos oss, eller har handlet via nettstedet. Dette gjelder følgende informasjon: fakturaadresse, frakt adresse, betalingsinformasjon, epost adresse, og telefonnummer. Denne type informasjon refereres til som “ bestillingsinformasjon”.

I tillegg til disse opplysningene, vil dataen knyttet til kjøpshistorikk og atferdsmønster som er anonymisert bli lagret for å kunne tilby våre kunder en forbedret opplevelse neste gang de besøker nettsiden. Denne informasjonen benyttet for å kunne gi våre kunder de beste anbefalinger fra oss på våres nettside og i nyhetsbrev som sendes ut.

Formål med behandlingen

Vi benytter personopplysninger som navn, adresse, telefon og e postadresse for å kunne oppfylle kjøpsavtalen iht. Personvern forordningen artikkel Art 6 (b). På den måten kan vi kommunisere med deg som kunde, oppfylle ønsket bestillinger, organisere frakt og sende ut fakturaer og ordrebekreftelse. I tillegg benyttes informasjonen til å tilpasse produkter og tjenester til våres kunder.

Der du har samtykket til at opplysningene benyttes til å gi deg informasjon, tilbud og service  via e-post, telefon og SMS iht personvern forordningen Art 6 (a), kan du gi oss beskjed dersom dette ikke lenger er ønskelig.

Din personlige informasjon

Unntagen leverandører av tjenester og systemer som hjelper med å drifte nettsiden, utleverer vi ikke personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. Alle våre underleverandører er underlagt de samme forpliktelsene  som vi har overfor våres kunder.

Sletting av opplysninger

Opplysninger forbundet med kjøp, vil iht, bokføringsloven  bli lagret i våres kunderegister i 5 år. Påmelding av nyhetsbrev vil bli lagret så lenge kunden er en aktiv kunde, med mindre vi ikke får beskjed om at de ønsker å bli slettet. Dersom du som kunde ønsker at informasjonen om deg skal bli korrigert, oppdatert eller slettet, har du mulighet for det dersom det ikke er i strid med loven og du er bosatt i Europa. Kontakt med kundeservice via epost dersom det er ønskelig. Dersom du som kunde har spørsmål knyttet til dine personopplysninger er du velkommen til å kontakte oss. Vi gjør oppmerksom på at personlig informasjon ikke kan bli slettet fra vårt nettsted så lenge informasjonen er:

  • Berører en eksisterende bestilling
  • Berører en bestilling som ble gjort færre enn 180 dager før forespørselen ( dette er den perioden en kjøper kan kreve tilbakebetaling via sitt kredittkortselskap)

Dersom personoplysninger ikke kan korrigeres,  eller slettes som følgende av ett eller begge pkt over, ber vi kjøper sende oss en forespørsel om sletting når den er innenfor gyldig tid.

Kontakt oss

Dersom du ønsker mer informasjon forbundet med vår personvernpraksis,  har noen spørsmål eller ønsker å sende oss en klage, ber vi deg sende den til:

Arctic Botanics:
arcticnaturalnutrition@outlook.com
Eller
Russeluftveien 241, 9538 Alta, Norway
Org.nr. 928103668
0
    0
    Din Kurv
    Your cart is empty

      sign up

      Save 10% of the first order ONLY